Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Nagy baleset az M5-ösön, szalmabálákat szállító kamion borult fel

Felborult, szalmabálákat szállító kamion az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza térségében 2024. február 22-én. A Szeged felé haladó gépjármű átszakította a szalagkorlátot és a Budapest felé vezető oldalon felborult, rakománya szétszóródott.
Felborult, szalmabálákat szállító kamion az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza térségében 2024. február 22-én. A Szeged felé haladó gépjármű átszakította a szalagkorlátot és a Budapest felé vezető oldalon felborult, rakománya szétszóródott. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Átszakította a szalagkorlátot és felborult egy kamion az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza térségében Szeged felé, a Budapest felé vezető oldalon.

Az Útinform azt írta, a szalmabálákat szállító kamion rakománya szétszóródott a sztrádán. A Budapest felé vezető oldalon ezért mindkét sávot lezárták, a forgalom a leállósávon halad, míg a Szeged felé vezető oldalon pályazár van.

A Szeged felé vezető oldalon, a 108-as kilométernél Kiskunfélegyháza észak csomópontban kiterelik a forgalmat az 5-ös főút felé.

A torlódás Szeged felé 2 kilométeres – írták.

Kapcsolódó friss hírek