Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Újabb olimpiai bajnok indulhat a Fidesz színeiben az önkormányzati választásokon

Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó (középen, mellényben) a II. kerületi Fidelitas évkezdő gyűlésén.
Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó (középen, mellényben) a II. kerületi Fidelitas évkezdő gyűlésén. Fotó: Facebook/Fidelitas II. kerület

A kokainnal lebukott Pars Krisztián kalapácsvető után újabb olimpiai bajnokot győzhetett meg a pedofilsimogató Fidesz, hogy induljon el színeikben a 2024-es önkormányzati választáson.

A 24.hu információi szerint a 2012-es londoni olimpián aranyérmes kajakosról, Dombi Rudolfról van szó, aki a budapesti II. kerületben mérkőzhet meg az ellenzéki polgármesterrel, Őrsi Gergellyel.

Dombi az elmúlt hónapokban állandó és kiemelt résztvevője lett a kerületi Fidesz-rendezvényeknek, sőt Orbán Viktor szombati évértékelőjén is megjelent Ugrai Szabolcs helyi Fidelitas-elnök társaságában:

✅OV Évértékelő & Dombi Rudi👌🏻Megtudtunk mindent, mehet a munka!

Posted by Ugrai Szabolcs on Saturday, February 17, 2024

Dombi Rudolf 2018-ban vonult vissza a versenysporttól, majd egy évvel később a TV2 extrém sportos realityjében, az Exatlon Hungaryban szerepelt.

A sportoló a 24.hu megkeresésére egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a jelöltségére vonatkozó információt, de azt ígérte, néhány nap múlva szívesen nyilatkozik majd.

Kapcsolódó friss hírek