Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Óriási a remegés a Várkert Bazárnál: buszokból emelt dupla kordon mögött bujkál a PedoFidesz krémje

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédet tart a Várkert Bazárban 2022. február 12-én.
Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédet tart a Várkert Bazárban 2022. február 12-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Délután 3 órakor kezdődik Orbán Viktor szokásos, immár 25. évértékelő beszéde Budapesten, a Várkert Bazárban, ahol a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a néptől hermetikusan elzárva gyűlnek egybe a miniszterelnök legfőbb kiszolgálói.

A Blikk helyszíni fotói szerint idén még fokozottabb a készültség: nemcsak fekete lepellel letakart kordonokkal kerítették körbe a helyszínt,

hanem azon belül is alkottak egy plusz „védvonalat”, szorosan egymásra parkolt buszokból:

Buszok veszik körbe az épületet.

Buszok veszik körbe az épületet.Fotó: Blikk/Zsolnai Péter

Orbánnak és sleppjének van is mitől tartania: az elmúlt hetek fideszes pedofilbotrányára ugyanis még mindig nem adtak magyarázatot, máig nem tudni pontosan, hogyan és miért kapott államfői kegyelmet az Orbán-család ügyvédje által védett pedofil bicskei igazgató bűntársa.

Buszkordon és fekete lepel mögött bujdokolnak az orbáni évértékelőre érkezők, akiket a bejáratnál a Szikra matricái fogadnak.

Posted by Kvasztics Fedor – Kötöttségek nélkül blog on Saturday, February 17, 2024

A közfelháborodás eközben akkora méreteket öltött, hogy péntek este rég nem látott – a szervezők szerint 50 ezres – tüntetés volt a Hősök terén. Az ismert influenszerek által kezdeményezett demonstráción valós gyermekvédelmet követeltek, Azahriah pedig többek között arról beszélt:

„teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falaz” a kormány.

Kapcsolódó friss hírek