Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

K. Endre megint posztolt és fenyegetőzik: lejárató propagandáról, istentelen gyűlölködőkről ír

Novák Katalint és Varga Juditot tisztességes hölgyekként említi, szerinte lemondásuk nem volt indokolt.

Novák Katalin köztársasági elnök búcsúzik a Budapestről távozó Ferenc pápától a Liszt Ferenc-repülőtéren 2023. április 30-án.
Novák Katalin köztársasági elnök búcsúzik a Budapestről távozó Ferenc pápától a Liszt Ferenc-repülőtéren 2023. április 30-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Csütörtök kora este megjelent a második poszt az „A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam” Facebook-oldalon, melyet a szignó szerint az a pedofilügy miatt jogerősen börtönre ítélt K. Endre írt, akinek a titokban adott kegyelem eddig Novák Katalin és Varga Judit bukását eredményezte.

K. Endre szerint az első, február 10-i posztja sok emberhez eljutott, sokan együttérzésüket fejezték ki felé.

„Egyúttal jó látni azt, hogy egyre többen rájönnek a kegyelmi ügyem miatti hisztéria valós hátterére. És nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég, hanem ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának, aki nem az ő szekerüket tolja, és azokat szolgálják, akiknek a pedofília elleni és szexuális torzítás elleni gyermekvédelem soha nem volt fontos, sőt ahol lehetett azt akadályozták”

– olvasható a kormánypropaganda aktuális szólamaival gyanúsan egybecsengő írásban. (Ismert, a Rogán-művek napok óta azzal igyekszik érvényteleníteni az ellenzék valós, jogos kritikáját, hogy bezzeg anno a fideszes „gyermekvédelmi” törvényét nem szavazták meg.)

A posztban felidézi „K.Endre” a napokban a Blikknek adott interjúját, hisztériakampányt emleget kegyelmi ügye kapcsán, szerinte hazudott róla az RTL Klub Házon kívül című műsora, valamint szerinte Gál András ügyvéd is valótlanságokat állított róla a Szabad Európa felületén.

„Ezúton üzenem a rágalmazóknak, hogy minden lejárató megnyilvánulásukat figyelemmel kísérem, a jog adta lehetőségekkel a leghatározottabban fel fogok lépni ellenük, és mindazok ellen, akik a tények ellenére elvakult vádaskodásaikat folytatják”

– fenyegetetett K. Endre, aki a szignója szerint állítólag megint Bicskén van.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül