Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

K. Endre megint posztolt és fenyegetőzik: lejárató propagandáról, istentelen gyűlölködőkről ír

Novák Katalint és Varga Juditot tisztességes hölgyekként említi, szerinte lemondásuk nem volt indokolt.

Novák Katalin köztársasági elnök búcsúzik a Budapestről távozó Ferenc pápától a Liszt Ferenc-repülőtéren 2023. április 30-án.
Novák Katalin köztársasági elnök búcsúzik a Budapestről távozó Ferenc pápától a Liszt Ferenc-repülőtéren 2023. április 30-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Csütörtök kora este megjelent a második poszt az „A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam” Facebook-oldalon, melyet a szignó szerint az a pedofilügy miatt jogerősen börtönre ítélt K. Endre írt, akinek a titokban adott kegyelem eddig Novák Katalin és Varga Judit bukását eredményezte.

K. Endre szerint az első, február 10-i posztja sok emberhez eljutott, sokan együttérzésüket fejezték ki felé.

„Egyúttal jó látni azt, hogy egyre többen rájönnek a kegyelmi ügyem miatti hisztéria valós hátterére. És nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég, hanem ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának, aki nem az ő szekerüket tolja, és azokat szolgálják, akiknek a pedofília elleni és szexuális torzítás elleni gyermekvédelem soha nem volt fontos, sőt ahol lehetett azt akadályozták”

– olvasható a kormánypropaganda aktuális szólamaival gyanúsan egybecsengő írásban. (Ismert, a Rogán-művek napok óta azzal igyekszik érvényteleníteni az ellenzék valós, jogos kritikáját, hogy bezzeg anno a fideszes „gyermekvédelmi” törvényét nem szavazták meg.)

A posztban felidézi „K.Endre” a napokban a Blikknek adott interjúját, hisztériakampányt emleget kegyelmi ügye kapcsán, szerinte hazudott róla az RTL Klub Házon kívül című műsora, valamint szerinte Gál András ügyvéd is valótlanságokat állított róla a Szabad Európa felületén.

„Ezúton üzenem a rágalmazóknak, hogy minden lejárató megnyilvánulásukat figyelemmel kísérem, a jog adta lehetőségekkel a leghatározottabban fel fogok lépni ellenük, és mindazok ellen, akik a tények ellenére elvakult vádaskodásaikat folytatják”

– fenyegetetett K. Endre, aki a szignója szerint állítólag megint Bicskén van.

Kapcsolódó friss hírek