Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Nagy Feró is megszakértette Magyar Péter esetét

Az alkoholista-orbánista udvari muzsikusnak egyáltalán nem tetszenek a bátor emberek.

A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere őrbottyáni otthonában 2021. május 27-én.
A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere őrbottyáni otthonában 2021. május 27-én. Fotó: MTI/Cseke Csilla

„Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból”

nyilatkozta az RTL.hu-nak Nagy Feró Magyar Péter kiállásáról. A Kossuth-díjjal kitüntetett Orbán-rajongó énekest meglepte Novák Katalin és Varga Judit lemondása, szerinte hibáztak, távozásuk tisztességes volt, viszont

„két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj”.

Feró biztosított arról is, hogy egyetért Orbán miszlikbe szaggatós gyakorlatával a gyermekbántalmazókkal szemben, ugyanakkor nem szeretne ítélkezni a bicskei gyermekotthon volt igazgató-helyettese, K. Endre felett. Mint mondta, az ügyről a sajtóból tud, ahol „könnyen elítélik az embert”.

Kapcsolódó friss hírek