Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

„Mi a titkod?” – Magyar Péter most Orbán vejéről borított

„És ugye ez csak ami már a neveden van.”

RövidenRöviden
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én.
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

Magyar Péter, Varga Judit exférje, a napok óta kiábrándult NER-es egykori fontos ember tegnap arra utalt, hogy igyekszik majd témát szolgáltatni a hétvégén esedékes Orbán-évértékelőre.

Ma ismét Rogán Antalt, valamint Orbán Viktor „hirtelen meggazdagodott” 100 milliárdos vejét, Tiborcz István ekézi Facebook-posztjában.

Előbbitől azt kérdezi:

„Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való »szakmai« kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?”

Magyar Péter emellett immár Tiborcz Istvánt is „méltatja”:

„Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.

Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?”

Kedves Tóni,Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a…

Posted by Péter Magyar on Monday, February 12, 2024

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Már hétfőn megválaszthatják a Fidesz új köztársasági elnökét