Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához

Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án.
Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

“Egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt”

– vallotta meg Várkonyi Andrea a Story Magazinnak házasélete mindennapjait, amiben Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb embere a párja.

Az NLC.hu szemléje azt írja: a 49 éves egykori tévés, üzletasszony szerint férjének „elképesztő érzéke van a romantikához”, például minden hónapfordulón annyi szál rózsát kap tőle, ahányadik hónapja házasok.

Várkonyi megjegyezte, igaz, hogy jobb anyagi helyzetbe került a házassággal (férjura és családja vagyonát legutóbb már 591,3 milliárd forintra taksálták), de korábban sem kellett szűkölködnie.

Szólt arról is, hogy az emberek teljesen félreismerik a férjét! Szerinte ugyanis „az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, az a Mészáros Lőrinc a valóságban nem létezik. Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók”.

Az interjúból az is kiderült, hogy Mészáros Lőrinc saját indíttatásból kezdett el fogyózni, még mielőtt egymásra találtak, nincs gyomorgyűrűje, nem is beteg, ruháit saját magának veszi, az öltözködési stílusának változása pedig a fogyásnak tudható be.

Kapcsolódó friss hírek