Bulvár

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához

RövidenRöviden
Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án.
Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

“Egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt”

– vallotta meg Várkonyi Andrea a Story Magazinnak házasélete mindennapjait, amiben Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb embere a párja.

Az NLC.hu szemléje azt írja: a 49 éves egykori tévés, üzletasszony szerint férjének „elképesztő érzéke van a romantikához”, például minden hónapfordulón annyi szál rózsát kap tőle, ahányadik hónapja házasok.

Várkonyi megjegyezte, igaz, hogy jobb anyagi helyzetbe került a házassággal (férjura és családja vagyonát legutóbb már 591,3 milliárd forintra taksálták), de korábban sem kellett szűkölködnie.

Szólt arról is, hogy az emberek teljesen félreismerik a férjét! Szerinte ugyanis „az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, az a Mészáros Lőrinc a valóságban nem létezik. Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók”.

Az interjúból az is kiderült, hogy Mészáros Lőrinc saját indíttatásból kezdett el fogyózni, még mielőtt egymásra találtak, nincs gyomorgyűrűje, nem is beteg, ruháit saját magának veszi, az öltözködési stílusának változása pedig a fogyásnak tudható be.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Újra Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar, ennyivel nőtt a vagyona egy év alatt

Friss fotókon Mészáros Lőrinc, aki idén is Spanyolországig utazott, hogy felcsúti futballistákat láthasson

Kellett, mint egy falat kenyér: 646 millió forintból épült lombkoronaház és -sétány Nagykörűben

Fotón Mészáros Lőrincék karácsonyfája