Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

10 milliót nyert tippmixen egy abdai férfi

Sörös Ernő, az abdai tippmixmágus a trafikban.
Sörös Ernő, az abdai tippmixmágus a trafikban. Forrás: Facebook/Trafik Abda

1560 forintért tippmixelt egy 49 éves abdai férfi, mindezt pedig olyan szerencsésen csinálta, hogy 10,3 millió forintot nyert – írja a Telex.

A nyertes, Sörös Ernő tizenhárom meccset tett meg, egy ugyan elúszott, de a tizenkettő még így is elég volt a busás nyereményhez. Ha minden fogadása bejött volna, 48 millióval gazdagodott volna.

Amikor végre sikerül 🍀🍀🍀🍀Nagy gratula a ccc 10.000.000 forinthoz😊

Posted by H Zsuzsanna Trafik Abda on Sunday, January 14, 2024

„Érzem, hogy még egyszer robbantani fogok”

– nyilatkozta a lapnak Ernő, aki öt éve minden nap játszik, és mindig sokmilliós nyereményeket céloz. Volt már olyan, hogy hajszál híja volt a 119 milliónak, tavaly pedig kétszer nyert 27 ezer forintot.

„Ittam rá egy sört” – monda a zöldterület-rendezéssel, fakivágással, fűnyírással foglalkozó férfi arra kérdésre, hogy miként ünnepelte meg a nyeremény. A pénzt egyébként nem veri el, állítása szerint üzlettársával beforgatják a cégükbe, gépeket vesznek, hogy könnyebb legyen a munka.

Hogy az öt éve minden nap játszó Ernő végülis mennyi pénzt vert el, mire mostanra bejött egy nagy nyeremény, az a cikkből nem derül ki – ezzel nem szoktak dicsekedni a szerencsejáték-függők –, úgyhogy emiatt ne rohanjon senki a lottózóba, a szerencsejáték rendkívül rizikós, és függőséget okozhat.

Kapcsolódó friss hírek