Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Ömlött a vér az egyik utasból, kényszerleszállást hajtott végre egy Wizz Air-gép

Ömlött a vér az egyik utasból, kényszerleszállást hajtott végre egy Wizz Air-gép
Fotó: Facebook/Wizz Air

Drámai jeleneteknek lehettek szemtanúi a Budapestről Abu-Dzabiba tartó Wizz Air-járat utasai: tócsákban állt a vér a mosdóban, a székeken és a folyóson – írja a Blikk.

Mint a lap megtudta, a fedélzeten egy középkorú nő rosszul lett, majd hirtelen elkezdett vérezni. Egy szemtanú szerint a látvány horrorfilmbe illő volt, sokan csak egy hajszálra voltak attól, hogy sokkot kapjanak.

Szerencsére a gépen utazott két orvos is, akik próbálták ellátni a bajba jutott utast. Az utaskísérők a pilótafülke mögötti mosdóban igyekeztek segíteni a nőn, de nem tudták elállítani a vérzést.

Végül a kapitány úgy döntött, megszakítják az utat, és Ankarában kényszerleszállást hajtanak végre. A török fővárosban már mentőautó várta a nőt, és kórházba szállították.

A Blikk úgy tudja, a vérző asszony családjával szilveszterezni utazott volna Abu-Dzabiba. A nőt nemrég operálták, és valószínűleg a műtéti heg felszakadása okozott nála erős vérzést.

A Wizz Air tájékoztatása szerint a repülőgép személyzete a protokollnak megfelelően járt el. A járat pedig az ankarai leszállást követően folytatta útját Abu-Dzabiba – tudta meg a lap a társaságtól.

Kapcsolódó friss hírek