Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Pénzbüntetést kapott a két részeg, repülőgépen verekedő lett férfi

Az egyikük egy év, két évre felfüggesztett szabadságvesztést is kapott már, amiért lefejelte a reptéri rendőrt.

Pénzbüntetést kapott a két részeg, repülőgépen verekedő lett férfi

Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélte a bíróság azt a két lett állampolgárságú férfit, akik másfél hete ittasan összeverekedtek egy Londonból Budapestre tartó repülőgépen – közölte a fővárosi főügyész kedden.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 18 éves és a 20 éves férfi november 4-én éjfél körül a Wizz Air légitársaság repülőgépén ittas állapotban először hangoskodással zavarta az utasok nyugalmát, egyikük agresszívan követelte a légiutas-kísérőktől, hogy szolgálják ki őket szeszes itallal. Ezután összeszólalkoztak egymással, a landolás idején már dulakodtak, egymást ütötték, eközben egyiküknek eleredt az orra vére.

A két külföldi férfit gyorsított eljárásban, még az őrizet ideje alatt, 72 órán belül bíróság elé állították. A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság garázdaság miatt 750 ezer, illetve 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte őket, az ítélet jogerős.

Korábban az egyik verekedőt emellett még egy év, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre is elítélték, mert miután a repülőtéri rendőrség megkezdte ellenük az intézkedést még a fedélzeten, az lefejelte az egyik egyenruhást.