Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Bűnügy

Száz díszmadarat próbált egy bolgár férfi Hollandiába csempészni

Meghalt egy nő Belgiumban, miután rádőlt egy karácsonyfa

RövidenRöviden
Meghalt egy nő Belgiumban, miután rádőlt egy karácsonyfa
Fotó: vrt.be

Meghalt egy nő Belgiumban, miután rádőlt egy húsz méter magas fenyőfa egy karácsonyi vásáron – írta a Dernieres Heures című belga napilap pénteken. A beszámoló szerint Flandriában, Belgium északi, flamand nyelvű tartományában,

a Brüsszeltől 50 kilométernyire fekvő Oudenaarde város karácsonyi vásárán felállított, mintegy öttonnás fenyőfa a 6-os erősségű széllökések következtében dőlt fel.

A balesetben három ember sérült meg, mindhármukat kórháza szállították. Egyiküket, egy középkorú nőt újra kellett éleszteni, azonban néhány óra múlva belehalt sérüléseibe.

A nő személyazonosságáról további információt nem közöltek, a többi érintettel kapcsolatban még nem tettek hivatalos bejelentést – írták.

Idézték Marnic De Meulemeester polgármestert, aki közölte: a fenyő a felállítását követően egyszer már kimozdult a helyéből, a műszaki szolgálatnak kellett visszaállítania és megerősítenie. A vásár területét azonnal lezárták, még kérdéses, hogy újranyit-e a karácsonyi időszak hátralévő részében.

Az ügyben vizsgálat indult, de minden valószínűséggel a feldíszített fa rosszul volt rögzítve – mondta a polgármester, majd megerősítette: az elmúlt napok heves esőzései és a rendkívüli erejű széllökések dönthették fel ismételten a fenyőt.

A rendőrség gondatlanság miatt nyomozást indított.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Emberi végtagokat találtak egy csatornába dobott hűtőszekrényben Belgiumban

Novák Katalin Katarban lófrál, miközben idehaza a szélnek eresztett pedofilpártolója miatt áll a bál

Kiderült, a szalmonellás belga csokit is nekünk, magyaroknak köszönheti a világ

Belgiumban megjelent az új dél-afrikai vírusvariáns

Meghalt Alekszej Navalnij, Putyin legfőbb bírálója

Annyi a kokain Belgiumban, hogy nem férnek tőle