Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

„Elég bátor és hülye” – Juhász Pétert indítja a Kutyapárt Budapest V. kerületében

Juhász Péter (középen) a Kutyapárt társelnökeivel, Döme Zsuzsannával (balra) és Kovács Gergellyel (jobbra)
Juhász Péter (középen) a Kutyapárt társelnökeivel, Döme Zsuzsannával (balra) és Kovács Gergellyel (jobbra) Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Juhász Péter, a 2018-ban megszűnt Együtt – a Korszakváltók Pártja egyik alapítója és utolsó elnöke lesz a Kétfarkú Kutyapárt polgármesterjelöltje Budapest V. kerületében – jelentette be szerda délután a párt.

Közösségi oldalukon azt írják, maga Juhász kereste meg őket az ötlettel, a párt pedig szívesen támogatja a korábbi pártelnököt,

„hiszen nem láttunk más ellenzéki képviselőt az elmúlt évtizedben, aki ennyit próbált volna tenni a helyi korrupció ellen és ilyen mélységben ismerné a kerület problémáit”.

„Juhi”, a rogáni propagandagépezet egyik legkomolyabb céltáblája a Kutyapárt szerint azért lehet jó jelölt, mert amíg 2014-ben képviselő nem lett, az „ellenzéki” képviselők „észre sem vették”, mi történik a belvárosban az ingatlanokkal.

A sztori röviden: először bérbe adják a megfelelő személyeknek a lakásokat, üzlethelyiségeket, majd azok bérlőként pár hónappal később már hatalmas kedvezménnyel vásárolhatják meg azokat. A Kétfarkúak szerint az ügyben az MSZP-s képviselők is sárosak.

Kovács Gergelyék a mostani ellenzéki jelöltekről sincsenek jó véleménnyel. A Kutyapárt bejegyzése szerint a korábban MSZP-s Kovács Alex Gábor nem csak megszavazta a kerület ingatlanvagyonának kijátszását lehetővé tevő helyi rendeletet, de ő maga is haszonélvezője volt.

A momentumos Kerpel-Fronius Gábornak pedig azt róják fel, hogy kompromisszumkész, ez pedig kevés lesz ahhoz, hogy megküzdjön Rogán helyi embereivel, és vezetni tudja a kerületet.

„De Kerpel-Fronius-szal van egy nagyobb probléma is, nevezetesen, hogy az ember három mondatot nem tud mondani arról, hogy ő végülis mit is csinált az elmúlt négy és fél évben Budapesten főpolgármester-helyettesként”

– méltatták a főpolgármester-választáson Karácsony Gergelyt támogató Momentum jelöltjét a Kétfarkúak.

Juhász Péterről viszont úgy vélekednek, hogy az V. kerületi képviselősége alapján

„elég bátor és hülye, hogy nekimenjen az ügyeknek, ahelyett, hogy venne pár lakást”.

A Kétfarkúak további önkormányzati listavezetőkről is döntöttek: Újbudán Várady Zoltán, Szárligeten Sipos Tamás, Bicskén pedig Paszicsnyek Jánost juttatnák be a képviselő-testületbe.

Budapest V. kerületében Juhász Péter indul MKKP-s polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választásokon. Az…

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Párt on Wednesday, December 20, 2023

Kapcsolódó friss hírek