Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Pottyondy Edina Bayer Zsoltnak: „burzsuj, vén, csoffadt fasz”

Pottyondy Edina Bayer Zsoltnak: „burzsuj, vén, csoffadt fasz”
Fotó: Facebook/Pottyondy Edina

Bayer Zsoltnak és a „hordának” címezte legújabb videóját Pottyondy Edina korábbi momentumos politikus, aki jelenleg youtuberként és stand-up előadóként keresi kenyerét.

A csetepatét a fideszes „publicista” kezdte, a Magyar Nemzetben ugyanis – Marco Rossi kvázi hazaárulózására rácsatlakozva – arról írt, hogy Pottyondy nem szereti a pálinkát, tehát nem is igazi magyar. Mindezt azért, mert az influenszer megrökönyödött azon, hogy Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ivott egy kupica pálinkát a Montenegró elleni meccs után.

Pottyondy Edina videójában reagált Bayernek, és elmagyarázta, hogyan csinált magából teljesen hülyét a Fidesz megmondóembere. Bayer ugyanis a focista piálását az autósportok eredményhirdetése után szokásos pezsgőzéshez hasonlította. Pottyondy viszont emlékezteti, focimeccsek után nem nagyon látni vedelő játékosokat, a pezsgőlocsolás viszont régóta megszokott a technikai sportokban.

„Lehet, hogy a kampós orrú, zselészemű, puffadt arcú, pénzért a lelkét is áruba bocsátó Bayer nem is néz focimeccseket?”

– pörkölt oda Pottyondy.

Felidézi Bayer azon kijelentését is, hogy a youtuber utál mindent, ami magyar és falusias (például a disznóvágást). Holott Pottyondy elmondása szerint – a Várban pöffeszkedő Bayerral szemben – ő tényleg olyan helyen nőtt fel, ahol háromhavonta vágtak disznót, és a család férfi tagjai számára sem volt ismeretlen a pálinka.

„Bayer Zsolt oktat vidékiségből? Engem? Ez az I. kerületi várlakó burzsuj, vén, csoffadt fasz nekem magyaráz? Édes faszom, hát mi jön még? Győzike lebassza a Rammsteint, hogy nem elég zúzós a zenéjük?”

– mondta Pottyondy Edina, hozzátéve, az elmaradottságnak, a suttyóságnak, a gusztustalanságnak nem a disznóvágás vagy a pálinka a szimbóluma, hanem leginkább Bayer Zsolt és az állampárt.

Kapcsolódó friss hírek