Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Marco Rossi: Az a magyar, aki nálam kevésbé szereti a válogatottat, szégyellje magát!

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án.
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Interjút adott az M4 Sportnak Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután legénysége egy 97. percben esett öngóllal kiharcolta Szófiában a jövő évi, németországi Eb-n való részvételt.

A bolgárok elleni 2-2 után Rossi úgy értékelt: „Őszintén szólva nem is emlékszem, hány gólhelyzetet alakítottunk ki a meccsen, de mindent elhibáztunk. Végig küzdöttünk, mindent megtettünk az elejétől a végéig, de a saját dolgunkat nehezítettük meg, hülyeséget csináltunk. Gyakorlatilag kettős emberelőnybe kerülhettünk volna, ami végül csak egy maradt, de azt meg kellett volna tartanunk. Nem voltunk annyira okosak, hogy megőrizzük az emberelőnyünket, nem voltunk elég érettek ahhoz, hogy jól olvassuk a mérkőzés alakulását, rengeteg fiatal van a köreinkben, javulnunk kell e tekintetben. Szerencsések voltunk, de csak az utolsó percben” – mondta a szakember, majd odaszúrt a fanyalgóknak:

„Jelenleg nehéz számomra élvezni ezt a pillanatot, mert túl sokat szenvedtem, akárcsak a fiúk, vagy minden magyar, aki szereti a magyar válogatottat, hiszen nem mindenki szereti a magyar válogatottat. Sok magyar van, aki nálam jóval kevésbé szereti a magyar válogatottat, jó lenne, ha szégyenkeznének”

– küldte el a sunyiba Marco Rossi azokat, akiket kevésbé hoz lázba a magyar labdarúgó-válogatott.

Az interjú végén a kapitány játékosai mellett köszönetet mondott a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és annak elnökének (Csányi Sándornak), valamint a „foci istenének is”.

Kapcsolódó friss hírek