Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Csoszogó tipegők: újra megjáratják a Fidesz acsarkodóit, jön a Békement márciusban

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői megérkeznek az Erzsébet térre az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. Középen Bayer Zsolt publicista (b) és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője (j).
A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői megérkeznek az Erzsébet térre az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. Középen Bayer Zsolt publicista (b) és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője (j). Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Március 15-én minden bizonnyal lesz Békemenet – nyugtatott meg Bayer Zsolt a Hír TV-n.

Az orbánista mérgesbácsi a propagandatévé híradójának elmondta: ő már egy ideje sürgeti, hogy mielőbb rendezzenek újabb menetelést, már idén október 23-án is trappolt volna, de akkor sajnos ez valamiért nem jöhetett össze.

A Békemenet a fideszes gyűlölködők visszatérően legnagyobb lemozgató rendezvénye: volt már, hogy a háború ellen bóklásztak (a háború azóta is zajlik); itt derült ki, hogy a keresztény, konzervatív álláspont szerint Márki-Zay Péter meg kellene ölni; és ha jól értjük, ezúttal is az Isten, a haza és a család „szentháromságáért” vonulnak majd a felvonulók.

Kapcsolódó friss hírek