Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Orbán ezt is elintézte „a magyar családoknak”: újabb kórházi fekvőbeteg-ellátás szűnik meg

RövidenRöviden
Az orosházi kórház mentőbejárata.
Az orosházi kórház mentőbejárata. Fotó: Facebook/Orosházi Kórház hivatalos oldala

A hétvégén már nem lesz fekvőbeteg-ellátás az Orosházi László Elek Kórház és Rendelőintézet fül-orr-gégészeti osztályán, a betegek a békéscsabai kórház osztályára kerülnek – közölte az egészségügyi intézmény csütörtökön.

Mint írták, hétköznapokon folyamatosan biztosított a sebészeti fekvő- és járóbetegek napközbeni és ügyeleti ellátása az orosházi kórházban.

Azok a betegek, akiknek egészségi állapota megengedi, pénteken 16 óráig hazamehetnek. Akiknek hétvégén is szükségük van szakellátásra, a Békés Vármegyei Központi Kórház békéscsabai tagintézményének fül-orr-gégészeti osztályára kerülnek.

A betegek szállítását az Országos Mentőszolgálat végzi, az átszállított betegek teljes gyógykezelése Békéscsabán történik – tették hozzá. A változás a sebészeti szakrendelést nem érinti.

Ismert, szeptember elején megszűnt a békéscsabai tagkórházban hétvégenként a gyermek fekvőbeteg-ellátás, a betegeket a gyulai tagintézmény látja el. Október eleje óta az orosházi kórházban a sebészeti osztály sem lát el betegeket hétvégenként, akik kezelésre szorulnak, a gyulai vagy a békéscsabai kórházba kerülnek.

Múlt heti hír volt, hogy a szolnoki Hetényi Géza kórházban az urológiai fekvőbetegosztály zárt be – de legalább a túró rudi áfája csökken, „de legalább kormányozni tudnak”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Szégyen: konténerekből létesítenek tantermeket egy orosházi iskola mellé

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el Szabolcsban több kórház összes fekvőbeteg-osztályán

Most jelenették be: újabb kórházban szűnik meg a fekvőbeteg-ellátás

Szégyen: konténerben tanulnak a diákok Orosházán, mert nem volt pénz az iskolaépület bővítésére

Meglőttek egy férfit a rendőrök Orosházán

Elhunyt Jakab Ferenc virológus