Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal „tárgyalt”

Hangsúlyozta neki, hogy fontos a béke.

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) kétoldalú tárgyalást folytat Pekingben 2023. október 17-én. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az Övezet és út elnevezésű nemzetközi együttműködési fórum harmadik csúcstalálkozójára érkezett a kínai fővárosba.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) kétoldalú tárgyalást folytat Pekingben 2023. október 17-én. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az Övezet és út elnevezésű nemzetközi együttműködési fórum harmadik csúcstalálkozójára érkezett a kínai fővárosba. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nemcsak kínai gyarmatosítóinkkal, hanem orosz gazdájával is tárgyalt Orbán Viktor kedden Pekingben, derült ki Havasi Bertalan közléséből.

A miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel azt közölte, Orbán „kétoldalú tárgyalást” folytatott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével Pekingben.

A két vezető egyeztetett a magyar-orosz együttműködésről a gáz- és olajszállítások valamint a nukleáris energia területén.

Orbán Viktor a megbeszélésen a béke fontosságát hangsúlyozta – mesélte Havasi, és a magyarországi kormányfő állítólag még tovább is merészkedett: kifejtette Putyinnak, hogy az egész kontinens, így Magyarország számára is kulcsfontosságú, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak!

Kapcsolódó friss hírek