Bulvár

Orbán Viktor azon vihog a TikTok-on, hogy megbénította Budapest közlekedését a havazás

Közlekedés

Káosz a záhonyi határra vezető főúton, közleményt adott ki a rendőrség

Oktatás

Nyugállományú rendőr vezérezredes: januártól tovább emelkedik a pedagógusok bére

Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal „tárgyalt”

Hangsúlyozta neki, hogy fontos a béke.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) kétoldalú tárgyalást folytat Pekingben 2023. október 17-én. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az Övezet és út elnevezésű nemzetközi együttműködési fórum harmadik csúcstalálkozójára érkezett a kínai fővárosba.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) kétoldalú tárgyalást folytat Pekingben 2023. október 17-én. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az Övezet és út elnevezésű nemzetközi együttműködési fórum harmadik csúcstalálkozójára érkezett a kínai fővárosba. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nemcsak kínai gyarmatosítóinkkal, hanem orosz gazdájával is tárgyalt Orbán Viktor kedden Pekingben, derült ki Havasi Bertalan közléséből.

A miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel azt közölte, Orbán „kétoldalú tárgyalást” folytatott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével Pekingben.

A két vezető egyeztetett a magyar-orosz együttműködésről a gáz- és olajszállítások valamint a nukleáris energia területén.

Orbán Viktor a megbeszélésen a béke fontosságát hangsúlyozta – mesélte Havasi, és a magyarországi kormányfő állítólag még tovább is merészkedett: kifejtette Putyinnak, hogy az egész kontinens, így Magyarország számára is kulcsfontosságú, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak!

Ezek is érdekelhetnek

Orbán Viktor: Ukrajna uniós tagsága nem esik egybe Magyarország nemzeti érdekeivel

Orbán Viktor az Európai Tanács elnökével tárgyalt

München a hibás: betett a MÁV-nak a németországi havazás

Orbán Viktor azon vihog a TikTok-on, hogy megbénította Budapest közlekedését a havazás

Pottyondy Edina Bayer Zsoltnak: „burzsuj, vén, csoffadt fasz”

A ruszkibérenc magyar kormányfő azt követeli, vegyék le az ukrán csatlakozás témáját a jövő heti EU-csúcs napirendjéről