Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Deutsch Tamás úgy értesült: gyűlöletworkshopot tart a dollárbaloldal Budapesten

Azután, hogy mint tudjuk, dollárt gurítottak. Tehát gurítottak! Dollárt.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője sajtótájékoztatót tart Budapesten, a CEU épülettel szemben 2023. október 11-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője sajtótájékoztatót tart Budapesten, a CEU épülettel szemben 2023. október 11-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője a „dollárbaloldal”, a „Soros-hálózat” és az „európai baloldali liberális elit” „gyűlöletworkshopjaként” értékelte szerdai sajtótájékoztatóján a Budapest Fórum 2023 konferenciát, amelyet a Political Capital, a CEU Demokrácia Intézet és a Fővárosi Önkormányzat rendez a fővárosban.

Deutsch Tamás, a tizenharmadik éve zajló szeretet- és elfogadásworkshop politikusa újságíróknak úgy magyarázta: a szerdán kezdődött kétnapos konferencia valójában „a politikai szponzorok és a politikai szponzoráltak” találkozója, ahol azok fogalmaznak meg a „gyűlölet hangján mindenféle durvaságokat” a szuverenista magyarokkal és lengyelekkel kapcsolatban, akik az elmúlt években Magyarországra „gurítottak” legkevesebb 3 milliárd forintnyi dollárt annak érdekében, hogy számukra kedvező politikai változást érjenek el!

Úgy mesélte: a „gyűlöletworkshopon teljes létszámban felsorakoznak a szponzoráltak is”, vagyis azok, akiknek a szervezeteihez, kampányához érkezett ezt a forrás. Ide sorolta a „dollárbaloldal politikusait”, így Cseh Katalint és Karácsony Gergelyt, és a „dollárbaloldali médiát” is.

Szerinte ezért ez a konferencia is világossá teszi, hogy a következő hetekben, hónapokban a lehető leghatározottabban fel kell lépni az ellen, hogy külföldi kampánypénzeket magyar politikai szereplőkhöz juttassanak, így vásárolva politikai befolyást.

A Political Capital, a CEU Demokrácia Intézet és a Fővárosi Önkormányzat egyébként idén már harmadik alkalommal rendezi meg a Budapest Fórumot, de a fideszest ez nem gátolta meg abban, hogy az aktuális dollárgurigázós kreténkedésük újabb apropóját találja meg a rendezvényben.

Kapcsolódó friss hírek