Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Deutsch Tamás: a baloldal elvenné a baloldal Magyarországtól az uniós baloldal pénzeket a baloldal

„Egyszer és mindenkorra.”

Deutsch Tamás: a baloldal elvenné a baloldal Magyarországtól az uniós baloldal pénzeket a baloldal
Fotó: fidesz-eu.hu

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerint a baloldal azt akarja elérni, hogy Magyarországtól Brüsszel „egyszer és mindenkorra” vegye el az uniós pénzeket.

Deutsch Tamás az MTI-hez csütörtökön eljutatott fantáziálásában egy aznapi brüsszeli sajtótájékoztatóra reagált, amelyen „szerinte” a „magyar baloldal megrendelésére” az európai „baloldali és szélsőbaloldali elvtársaik” bejelentették, hogy baloldal egyetlen politikai célja, hogy Magyarország semmilyen körülmények között ne juthasson hozzá a jog szerint neki járó európai uniós pénzekhez!

„A helyzet tehát világos és egyértelmű: a magyar és az európai baloldal Magyarországot mindenképpen büntetni akarja”

– értékelt a fideszes politikus, arról is felhomályosítva az ő „értékeléseiből” táplálkozó közvéleményt, hogy szerinte a baloldal azért akarja mindenképpen megbüntetni Magyarországot, mert már negyedik, egymást követő parlamenti választáson döntöttek úgy a magyar polgárok szabad akaratukból, hogy nem kérnek a baloldalból.

Az MTI híre szerint Deutsch ezután hosszan értekezett még a baloldalról, a magyar baloldalról, illetve a baloldalról is, valamint külön foglalkozott a baloldallal, hogy aztán a baloldalt se felejtse ki.