Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Mártha Imre kiosztotta a „foxi-maxi jelentőségű” Kocsis Mátét

„Életében nem dolgozott nagyvállalatnál, komolyabb vállalkozásban vagy egyéb, a gazdasági életben hasznos helyen.”

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének szünetében az esztergomi Kapcsolatok Házában 2023. szeptember 21-én.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének szünetében az esztergomi Kapcsolatok Házában 2023. szeptember 21-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Néztem mit írt Kocsis Máté egzisztencia-politikus úr, aki életében nem dolgozott nagyvállalatnál, komolyabb vállalkozásban vagy egyéb, a gazdasági életben hasznos helyen”

kezdi Facebook-posztját Mártha Imre, a Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatója, aki Kocsis Máté posztjára reagált, miután a fideszes semmirekellő a Magyar Nemzet cikke alapján azon patáliázott, hogy Mártha „8-10 milliós jutalomfalatot” kapott munkavégzéséért.

„Főpolgármester urunkat lenyűgözi, ahogy cégvezetői dolgoznak. Méghozzá annyira jól dolgoznak szerinte, hogy 8-10 milliós jutalomfalatot érdemelnek. Mártha Imre is”

– hergelődött Kocsis, mire Mártha Imre a politikussal kapcsolatban megjegyezte: „Ha majd egyszer sikerül neki elvégezni az angliai Cambridge-i egyetemet (nekem ösztöndíjjal sikerült) és évtizedekig többezer fős hazai és nemzetközi közmű társaságokat irányítani (volt tisztem vezetni többek között az MVM Csoportot, az Invitel Csoportot, jelenleg a Budapesti Közműveket) akkor érdemes lesz figyelni a gazdasági, cégvezetési ügyekkel kapcsolatos mondanivalójára.”

Néztem mit irt Kocsis Máté egzisztencia-politikus úr, aki életében nem dolgozott nagyvállalatnál, komolyabb…

Posted by Imre Mártha on Friday, October 6, 2023

„Addig szerepe csak foxi-maxi jelentőségű ebben a kérdésben” – olvasható a posztban, melyben Mártha arról is ír, „Kocsis úr” helyében inkább „az állami energetika összeomló ügyfélszolgálatai és a kisiklott vasúti közlekedés illetékesei körében” érdeklődne.

Kapcsolódó friss hírek