Időjárás

Harmadfokú, piros riasztást adtak ki az ónos eső veszélye miatt

Időjárás

Megszünteti a kormány az Országos Meteorológiai Szolgálatot

Közlekedés

Káosz a záhonyi határra vezető főúton, közleményt adott ki a rendőrség

Zárjegy nélküli cigarettát, drogot és befektetési aranyat találtak a rendőrök egy férfinál Vecsésen

RövidenRöviden
Pest vármegyei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai dolgoznak Vecsésen, ahol tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor a hat millió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta cserélt gazdát 2023. szeptember 20-án.
Pest vármegyei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai dolgoznak Vecsésen, ahol tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor a hat millió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta cserélt gazdát 2023. szeptember 20-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Több millió forintnyi zárjegy nélküli cigarettát, befektetési aranyat és kábítószergyanús növényi anyagot találtak egy férfinál Vecsésen a rendőrök – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

A közlemény szerint egy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival végrehajtott akcióban tetten értek egy 67 éves és egy 34 éves férfit, amikor hatmillió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta gazdát cserélt.

A 67 éves férfinál később házkutatást tartottak, ekkor kerültek elő a kábítószergyanús növényi anyagok, több mint 5 millió forint és arany lapkák, amelyek nagy valószínűséggel a repülőtér területéről „juthattak bűnös úton hozzá”.

A férfit a NAV jövedéki termékre elkövetett költségvetési csalás miatt vonja kérdőre, míg 34 éves társát a Monori Rendőrkapitányság munkatársai egyelőre kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg.

Ezek is érdekelhetnek

21 emberre bukkantak az M5-ösön egy furgonban, a sofőr „a hajnali ködben eltűnt”

1,1 millió eurót talált a NAV egy sparos szatyorban, egy limitált szériás Ferrari csomagtartójában

Megölte ismerősét egy 30 éves férfi Budapesten

Adócsaló celeb-kurvát fogott a NAV: 15 millió forintnyi OnlyFans-jövedelmet próbált eltitkolni

25 kurdot, köztük tíz gyereket találtak összezsúfolódva egy lengyel furgonban Ácsnál

Ügyészség: őrizetbe vettek egy rendőrökre támadó német férfit, majd az őt elverő rendőröket is