Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Menczer Tamás: aggódom a svéd demokráciáért!

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Gyilkosságok, robbantások, keresztényüldözés, antiszemitizmus, bevándorlás. Lássuk milyen a svéd demokrácia!

– lármázott Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán szombaton közzétett videóban.

„Én magyar vagyok, a svéd demokrácia helyzete nem érdekelne, de mivel a svéd politikusok és véleményformálók folyamatosan hazudoznak a hazámról, gondoltam, nézzük meg a svéd demokráciát. Megdöbbentő adatokat találtam” – döbbent meg a politikus.

A svéd demokráciáról…

A svéd demokráciáról…

Posted by Menczer Tamás on Friday, September 22, 2023

Közölte: „a svéd mintademokráciában” idén már 261 lövöldözés történt, „tehát a lövöldözések mindennaposak”, a halálos áldozatok száma 34 csak idén, az elmúlt években több gyermek is meghalt a lövöldözések során. Hozzátette: a svéd mintademokráciában idén 124 robbantás történt már, tehát Svédországban 2-3 naponta felrobbantanak valakit vagy valamit.

A svéd mintademokráciában a svéd rendőrség jelentése szerint 61 no-go zóna van. Ők persze nem így hívják ezeket, de ezek a területek valójában no-go zónák – homályosította fel a svédeket Menczer Tamás.

A fideszes úgy tudja, „a svéd mintademokráciában” a 25 év alatti fiatalok fele mondta azt, hogy érte már zaklatás keresztény hite miatt, tehát a fiatal keresztények felét zaklatták már Svédországban a hite miatt. Egy korábbi kulturális és demokráciaügyi svéd miniszter el is ismerte, hogy növekszik Svédországban a „krisztofób gyűlölet bűncselekmények” száma. Az Eurobarométer szerint a svéd lakosok 70 százaléka mondta azt, hogy az antiszemitizmus is növekszik Svédországban.

A bevándorlással kapcsolatban állítólag a svédek 76 százaléka mondta azt, hogy a bevándorlók integrálása sikertelen és a korábbi svéd miniszterelnök maga is elismerte, hogy párhuzamos társadalmak vannak Svédországban és a bevándorlók teljesen más valóságban élnek.

Nos, tehát ezek a svéd politikusok akarnak bennünket kioktatni demokráciából és emberi jogokból

– vágott vissza Menczer Tamás arra válaszul, hogy még 2019-ben a svéd köztévében kritizálni merészelték a magyar kormányt, amire hivatkozva a Fidesz most dedós módjára blokkolja Svédország NATO-csatlakozását.

Svédországban baj van, aggódom a svéd demokráciáért – magyarázta Menczer.

Kapcsolódó friss hírek