Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Bulvár

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Beállt az agyhalál: a Fidesz-KDNP nem támogatja a svédek NATO-csatlakozását, mert nem tetszett nekik egy film a svéd köztévében

A frakciók magyarázatot várna arra, hogyan fordulhatott elő, hogy kritizálták az Orbán-kormányt.

RövidenRöviden
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének szünetében az esztergomi Kapcsolatok Házában 2023. szeptember 21-én.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének szünetében az esztergomi Kapcsolatok Házában 2023. szeptember 21-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kormánypárti frakciók egyelőre nem tudtak támogató döntést hozni a svéd NATO-csatlakozás ügyében, mert magyarázatot várnak a svéd közszolgálati televízió által Magyarországról készített hazug filmmel kapcsolatban – közölte Kocsis Máté csütörtökön, a kormánypártok esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón.

Az Isten tudja hogyan össze (nem) függő dolgok kapcsán a Fidesz frakcióvezetője arról magyarázott: a két frakció megtekintette az említett filmet, amelyben „döbbenetes hazugságok” hangzanak el, és az egyik „legismertebb baloldali aktivista”, Gulyás Márton is szerepel benne, ugyanakkor

elfelejtik a nézőket tájékoztatni arról, hogy a jelenlegi magyar kormánypártok politikai ellenfele szólal meg a műsorban!

Hozzátette: teljesen értetlenül állnak az előtt, hogy „a svédek hogyan gondolják azt, hogy a magyar parlament és a két frakció lelkesen fogja támogatni az ilyen akcióik után a svéd NATO-csatlakozást”. Magyarázatot várunk a svédektől az ügyben – fakadt ki Kocsis.

Ismert, a ruszkibarát magyar kormánypártok valamilyen, a közvélemény előtt nem ismert okból hosszú ideje blokkolják Svédország NATO-csatlakozását. Egy időben már úgy volt, hogy enyhülni látszanak a szívek, pár napja azonban előhúztak egy 2019-es videót, és most arra mutogatnak, hogy amiatt nem tudják sajnos támogatni a svédek csatlakozási szándékát.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kocsis Máté úgy tudja, Novák és Varga „felelősségteljes döntést hozott”… bezzeg Gyurcsány!

Kocsis: ha annyira fontos a svédeknek a NATO-csatlakozás, akkor jöjjenek ide!

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Mi történik? Összehívta az Országgyűlés rendkívüli ülését Kövér László

Kocsis Máté üzeni mindenkinek, akit zavar a pedofília: „inkább mélyen hallgassanak!”