Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Schmitt Pálnak eldurrant az agya: újságíróval trágárkodott Kötcsén a bukott „álamfő”

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök, kétszeres olimpiai bajnok vívó, a nemzet sportolója pénzt dob adománygyűjtő urnába a kötcsei Dobozy-kúriánál 2023. szeptember 9-én.
A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök, kétszeres olimpiai bajnok vívó, a nemzet sportolója pénzt dob adománygyűjtő urnába a kötcsei Dobozy-kúriánál 2023. szeptember 9-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szombaton zajlott a kötcsei Polgári Piknik, ahol Orbán Viktor hagyományosan zárt körű beszédet mondott, Kövér László pedig miskakancsónak öltözve jelent meg a tengermélymagyar megmaradás legnagyobb örömére.

A helyszínen a Telex arról kérdezte az udvartartást, hogy – utalva Gulyás Gergely Mészáros Lőrincre tett korábbi megjegyzésére –, ki szerint mit jelent szerényen élni, a fideszeseknek tényleg szerényebben kellene-e? Schmitt Pál, a plágium-botrányába belebukott volt köztársasági elnök felhúzhatta magát a kérdésen, mert azzal támadt vissza a riporternek:

„Miért, maga szerény, hogy idenyomja ezt a buzi mikrofont az orrom alá?”

Kapcsolódó friss hírek