Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Átrepült egy autó a sávelválasztón az M7-esen, a szembesávban landolt

A közútkezelő terelést előjelző sérült teherautója, amelybe belehajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án.
A közútkezelő terelést előjelző sérült teherautója, amelybe belehajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az M70-esről hajtott volna fel az M7-es autópályára egy személyautó, de a sofőr a gyorsítósávon elvesztette uralmát a kocsi felett, megcsúszott és átrepült a szembejövő sávba – írta az MKIF Zrt., videót is mutatva az esetről.

„A fel-és lehajtóknál a 40/50/60 táblák nem véletlenül vannak kint, ha nem tartjuk be, nagy eséllyel megcsúszunk vagy éppen nem tudjuk bevenni a kanyart”

– figyelmeztettek.

MEGÁLL AZ ÉSZ #15"A szétszaladt 101 ló esete" – mintha csak egy Poirot epizód címe lenne.🚗 Egy személyautó az M70-ről hajtott volna fel az M7-re, de a gyorsítósávon elvesztette uralmát a kocsi felett.🦺 Az autó megcsúszott és azzal a lendülettel át is röppent a másik oldal belső sávjába. 🤗 Szerencsére nem sérült meg sem a sofőr, sem senki más. ⚠️ A fel-és lehajtóknál a 40/50/60 táblák nem véletlenül vannak kint, ha nem tartjuk be, nagy eséllyel megcsúszunk vagy éppen nem tudjuk bevenni a kanyart. ‼ A pihenők és a csomópontok felhajtóinál mindig lassítsunk, és az addig megszokottnál nagyobb körültekintéssel haladjunk el azon a pár 100 méteren. 👥 A közlekedés társas-játék! ‼ Figyeljünk egymásra, ha tehetjük, álljunk meg segíteni, hiszen sokszor emberélet múlhat a segítségünkön! 👷 Vezessetek óvatosan! #mkif #azorszagutja #baleset

Posted by MKIF Zrt. – Az ország útja on Wednesday, August 30, 2023

A balesetben egyébként csodával határos módon nem sérült meg senki.

Kapcsolódó friss hírek