Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Lecsaptak a rendőrök a gödöllői HÉV-en fosztogató, utasokra támadó két férfira

Lecsaptak a rendőrök a gödöllői HÉV-en fosztogató, utasokra támadó két férfira

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint a gödöllői HÉV-en követtek el lopásokat, több utas nyakából kitépték a láncot a szerelvényen vagy a megállóban, és később a lopott bankkártyákkal vásároltak.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdai közleménye szerint a 47 éves bicskei és a 26 éves kerepesi férfit őrizetbe vették, ellenük lopás, valamint csalás bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást, valamint kezdeményezték letartóztatásukat.

A gödöllői HÉV szerelvényről tessékeltek le a rendőrök két férfit. A gyanú szerint több sértett nyakából tépték ki láncukat és lopott bankkártyával vásárolgattak. A helyi zsaruk a polgárőrök hathatós segítségével csaptak le rájuk. 🕵️‍♀️Mára őrizetben vannak, a rendőrök kezdeményezték személyi szabadságuk legszigorúbb korlátozását. 👨‍⚖️https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lecsaptak-3

Posted by Pest vármegyei rendőrség on Wednesday, August 16, 2023

A 47 éves férfi tagadta a terhére rótt bűncselekményeket, a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen panasszal élt, társa viszont részletes beismerő vallomást tett – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek