Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Kövér bemondta, hogy a kormány majd’ megszakad a magyarok fennmaradásáért, az életminőség javulásáért

Az eredmény: a népesség fogy, az életszínvonal esik.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke előadást tart a Rákóczi Szövetség által szervezett Összmagyar Egyetemista Táborban Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban 2023. augusztus 14-én.
Kövér László, az Országgyűlés elnöke előadást tart a Rákóczi Szövetség által szervezett Összmagyar Egyetemista Táborban Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban 2023. augusztus 14-én. Fotó: MTI/Vajda János

A magyar politika célja és értelme, hogy a magyar nemzet fennmaradását és életminőségének javulását biztosítsa – magyarázta az Országgyűlés elnöke hétfőn a Rákóczi Szövetség Összmagyar Egyetemista Táborában tartott előadásában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyen.

Kövér László szavainak (szavai súlytalanságának) mi sem ad nagyobb jelentőséget, mint hogy tizenhárom évnyi Fidesz-kormányzás után is

  1. folyamatosan, rohamosan csökken a népesség,
  2. valamint, hogy a múlthéten derült ki például, hogy immár Magyarországon a második legrosszabb az életszínvonal az Európai Unióban.

Kettőből nulla, a fideszes politikust mindenesetre a tények és a jelenkor nem zökkenti ki: visszagondolva a magyar történelem több száz éves hagyományaira, nem nehéz belátni, hogy a cél mindig ez volt – mondta.

Szent István idejétől kezdve a török megszálláson át egészen napjainkig minden „jóravaló és jobb” politikai nemzedék célja a megmaradás volt – anekdotázott, hozzátéve: ilyen történelmi távlatban nincs kisebb és nem lehet nagyobb ambíciója egy nemzeti elkötelezettségű kormánynak Magyarországon, minthogy a nemzet fennmaradását biztosítsa, különösen egy olyan, most kibontakozó világban, amelytől még a háborúk sem idegenek.

Kapcsolódó friss hírek