Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Másnak a havi fizetése annyi, mint amennyibe Novák Katalin fürdőruhája került

A puritán fideszes a vízben is puritán fideszes.

Novák Katalin köztársasági elnök az 5,2 kilométeres táv teljesítésére készül a 41. Lidl Balaton-átúszáson Révfülöpön 2023. július 23-án.
Novák Katalin köztársasági elnök az 5,2 kilométeres táv teljesítésére készül a 41. Lidl Balaton-átúszáson Révfülöpön 2023. július 23-án. Fotó: MTI/Katona Tibor

Novák Katalin köztársasági elnök is részt vett a vasárnapi Balaton-átúszáson. Az 5,2 kilométeres távot nem akármilyen felszerelésben teljesítette, hanem névre szóló, neki tervezett címeres-monogramos nemzeti trikolóros úszódresszben, amihez tartozott törülköző és széldzseki is. Nem csak ő, hanem a férje is hasonló szettben jelent meg.

Holnap Balaton-átúszás!✅elhatározás✅felkészülés✅alkalomhoz illő szerelésNem megúszni, átúszni!…

Posted by Novák Katalin on Saturday, July 22, 2023

A Gulyáságyú Média megtudta, a köztársasági elnök (és férje) az 575 nevű magyar profi sportolói ruházati márka egyedileg készíttetett modelljét viselte. Ilyet bárki rendelhet, akinek telik rá:

az egyedi minta tervezése körülbelül 40-50 ezer forint és a ruha legyártatása is hasonló összeg, tehát 100 ezer forint körül mozog egy garnitúra.

✅ Balaton-átúszás Gratulálok mindenkinek, aki átúszta és köszönet a remek szervezésért!

Posted by Novák Katalin on Sunday, July 23, 2023

Az egyelőre nem ismert, hogy Novák „Balaton-átúszás csak itt van Magyarországon” Katalin és férje saját maguknak fizették-e a drága dresszt, vagy a Sándor-palota (tehát az adófizetők – a szerk.) állta.

Kapcsolódó friss hírek