Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Most közölték! Holtan találták meg a szentesi nő gyilkosát

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Se Orbán, se Szijjártó nem követelt még béketárgyalásokat, pedig már hajnal óta marják egymást az elvtársaik

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtótájékoztatót tart tárgyalásuk után a Parlament Vadásztermében 2017. február 2-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtótájékoztatót tart tárgyalásuk után a Parlament Vadásztermében 2017. február 2-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Olyan időkben, amikor Orbán Viktor minden lélegzetvételéről diadalittas Facebook-posztban számol be a követőinek, az is hír, ha valamiről nem számol be. Például arról, hogy ruszki gazdája, Vlagyimir Putyin és a mindeddig Putyin mellett harcoló Wagner csoport vezetője, Jevgenyij Prigozsin szombatra virradóra keményen egymásnak estek.

A magyar miniszterelnök a világsajtót elárasztó hírek ellenére még nem szólalt meg az ügyben, pedig ha valaki, ő aztán illetékes mindenben IS. Se fegyverszünetet és béketárgyalásokat követelő harcias poszt, se Brüsszelt és az Egyesült Államokat okoló asztal alatt rugdosás, de még a hátterében meghúzódó Soros- (és Gyurcsány-) szál sem lett felfejtve.

A szokatlan hallgatás Jávor Benedeknek is feltűnt, igaz, a Párbeszéd-Zöldek politikusa Szijjártó Pétert vette elő, azt javasolva az orosz barátságrenddel kitüntetett magyar külügyérnek, hogy utazzon Voronyezsbe és tárgyaljon ki egy azonnali tűzszünetet Oroszország és Oroszország között:

A magyar emberek békét akarnak! Szijjártó Péter utazzon Voronyezsbe és tárgyaljon ki egy azonnali tűzszünetet Oroszország és Oroszország között! 🫢

Posted by Jávor Benedek on Saturday, June 24, 2023

Kapcsolódó friss hírek