Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Baleset

Gázolt a vonat Kecskemétnél

Tóth Gabi reagált a pusztulatos koncertvideóra: „egészen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni embereket”

Valakik meg akarják karaktergyilkolni, el akarják törölni.

Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő.
Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő.

Mi is beszámoltunk arról az ördögűző vonyításról, amit valaki egy Tóth Gabi koncerten vett videóra, és azután futott nagy karriert az interneten, hogy a kormánypárti muzsikusnőt nemrég az év női előadójának „választották”.

Tóth most a TikTok-on reagált a produkcióra, és az azt övező kommentáradatra, felöltve a szokásos áldozatpózt.

„Amikor az embert, látják, hogy nem tudják mással kicsinálni, mert nem használnak azok a fegyverek, amiket eddig alkalmaztak az elmúlt két évben, akkor konkrétan jön a cancel culture. A teljes eltörlés, karaktergyilkosság olyan mértéke, amikor már azt kérdőjelezik meg, hogy egyáltalán tudok-e énekelni, amit eddig soha senki nem tett meg”

– méltatlankodott a nemzet csipketerítője, azt is felróva, hogy a szám, ami a videón látható, nyolc perc hosszú, de valaki csak az utolsó három percet, a csúcspontot vágta ki belőle.

@tothgabiofficialKérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet🙏🏻 köszönöm a sok támogató üzenetet❤️♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

„Egészen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni embereket. (…) Milyen az emberi elme, és hogy lehet megvezetni bárkit, azzal, hogy, amikor valamire csoportosan mondjuk, hogy jó, akkor mindenki megy azzal, hogy jó, és amikor valamire, ami jó volt eddig, és jónak gondoltuk, most csoportosan elkezdjük mondani rá, hogy ez szar, akkor hogyan lehet az emberek agyát átmosni azonnal erre”

– elemezte tágabb kontextusában a történteket.

Kapcsolódó friss hírek