Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Nagy bejelentésre készülnek Orbánék, szokatlan időpontban lesz Kormányinfó

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. május 26-án.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. május 26-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A szokásos csütörtöki időponttól eltérően már hétfőn szeretne bennünket valami nagyon fontosról tájékoztatni az Orbán-kormány.

A 24.hu a Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnapi közleményét idézve azt írja:

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 2023. június 19. (hétfő) 10:30-kor sajtótájékoztatót tart, Kormányinfó – Mit, miért tesz a kormány? címmel.

A rendkívüli tájékoztatóval kapcsolatban egyelőre több részlet nem ismert, de Orbán Viktor két sorosozás között a Kossuth rádió péntek reggeli propagandainterjújában azt mondta, a kormány „gazdasági akciótervet készít”, így valószínűleg erről lehet majd szó. Hogy pontosan mitől véd meg most bennünket „hős nemzetvezetőnk”, az hétfőn délelőtt derül ki.

Kapcsolódó friss hírek