Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Hadházy: Mészárosék harckocsikkal mennek szomszédolni Orbánhoz Hatvanpusztán

Hadházy: Mészárosék harckocsikkal mennek szomszédolni Orbánhoz Hatvanpusztán
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos szerint elkészült az a „földi halandó számára elképzelhetetlen luxus épületegyüttes” Hatvanpusztán, amire „a miniszterelnök azt hazudta, hogy majorság lesz, Gulyás miniszter pedig mezőgazdasági épületek felújításáról beszélt”.

A független országgyűlési képviselő légi felvételeket osztott meg az RTL Híradóval az Orbán család birtokáról, ezek arról tanúskodnak, hogy már a kertészek is végeztek a munkával.

Az RTL Híradó is beszámolt róla, hogy elkészült az a földi halandó számára elképzelhetetlen luxus épületegyüttes, amire…

Posted by Hadházy Ákos on Friday, June 16, 2023

Hadházynak volt még egy érdekes felfedezése, erről külön Facebook-posztban számolt be. Mint emlékeztet, Hatvanpusztától nem messze, Mészáros Lőrinc szomszédos birtokán egy ideje harckocsik is parkolnak. Ezekről egy NAV-vizsgálat korábban megállapította, hogy az egyik egy magyar felderítő jármű, a lánctalpas pedig egy osztrák betegszállító harckocsi.

Most viszont azt a fülest kapta Hadházy, hogy a harckocsikat nemcsak nézegetik, hanem játszadoznak is velük. A politikus környékbeliektől több jelzést is kapott, hogy

a bicskei Erőmű-tónál fekvő Mészáros-nyaralótól gyakran tankozgatnak át az Orbán család szomszédos kastélyához.

Hadházy Ákos friss fotókat is mellékelt, ezeken az látható, hogy a lánctalpas csak félig van letakarva, és a gépeket hanyagul parkolták le. „Lehet, hogy meglepetésszerű ukrán támadástól tartva rohantak a játékvitézek egy közeli pincébe” – elmélkedett az ellenzéki képviselő.

Végre kiderül, hogy a Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat,…

Posted by Hadházy Ákos on Saturday, June 17, 2023

Kapcsolódó friss hírek