Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Lagzi Lajcsi mondani akar valamit

Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész a TV2 műsorában.
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész a TV2 műsorában.

Kérvényt nyújtott be az illetékeseknél a börtönbüntetését töltő Galambos Lajos, hogy nyilatkozhasson általa kiválasztott médiumoknak. Az indoklás szerint azért, mert Lajcsi szerint sok pontatlanság jelent meg a sajtóban az ügyével kapcsolatban, amit tisztázni szeretne.

A mulatós zenész ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a Borsnak azt mondta, Lajcsi Skype-on keresztül szeretne beszélni az általa kiválasztott orgánumok képviselőivel.

Mint mondta, szóbeszéd terjed arról, hogy éhségsztrájkol, de állítólag olyan hírek is keringenek, hogy besúgó lett a rácsok mögött, ezek pedig nem könnyítik meg az életét Baracskán, de a házi őrizetbe helyetetésére vonatkozó kérelmét sem. A trombitás bízik benne, hogy kérelme pozitív elbírálásban részesül és beszélhet.

Ismert, Lagzi Lajcsi április végén kezdte meg három és fél éves börtönbüntetését, melyet sajtóhírek szerint nem igazán viselt jól. Nemrég arról lehetett olvasni, hogy nagyon keveset eszik, egyre gyengébb, a kalóriabevitelt kacsazsíros teával igyekszik fokozni.

Kapcsolódó friss hírek