Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

„Most majd neked fújják el a nótádat!” – Aggasztó részletekkel jelentkezett Lajcsi ügyvédje

RövidenRöviden
Lagzi Lajcsi a Frizbi TV műsorában.
Lagzi Lajcsi a Frizbi TV műsorában.

„Már a rabok mindennapi életét éli Baracskán. Hajnali fél ötkor van ébresztője, este nyolc órakor takarodó. Mivel az egészségi állapota nem engedi, munkára még nem osztották be, pedig úgy biztosan gyorsabban telnének a napok”

nyilatkozta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje, aki a börtönbe vonulás óta most találkozott először védencével. Az ügyvéd úgy látja, a három és fél év börtönbüntetésre ítélt trombitás lelkileg erős, fizikálisan viszont szemlátomást rosszabb állapotban van, mint legutolsó találkozásukkor volt.

Lajcsi, akit hosszú kálvária után végül magánmentő vitt a börtönbe, arról tájékoztatta ügyvédjét, hogy a börtön munkatársai vele is szigorúak, mint mindenki mással, de korrektek, igazságosak is, nem érte bent eddig semmi olyan atrocitás, ami miatt jogi képviselőjének cselekednie kellene. Galambos szerint a legtöbb rab barátságosan fogadta, néhányuktól viszont megkapta már a

„Most majd neked fújják el a nótádat”, illetve a „Mennyiért adod az áramot?” megjegyzéseket.

Ügyvédje szerint ezzel nincs mit tenni, a zenésznek magának kell megtalálnia a helyét a rácsok mögötti hierarchiában, alkalmazkodnia kell a helyzetekhez.

A beszámoló szerint telefonálni csak keveset tud Lajcsi. Ügyvédjét ugyan korlátlanul hívhatja a hivatalos börtöntelefonon, a kapcsolattartóként megjelölt családtagokra azonban mindössze heti 50 perc van, ami hamar elfogy. Ezekbe a beszélgetésekbe egyébként bele is hallgathat a börtön.

„Eddig egyszer volt a boltban, de alig vett magának valamit, hiszen semmi étvágya, szinte érintetlenül küldi vissza az ételt is, amit naponta háromszor kap” – tette még hozzá az ügyvéd.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Jó hírek Lajcsiról: előbb szabadulhat, már a dátum is látszik

Lagzi Lajcsi interjút adott a börtönből

Lagzi Lajcsi mondani akar valamit

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira