Belföld

Mi történt? Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül fontos vezetőket rugdosott ki szombaton

Bűnügy

Beteg állatok: homokot, kavicsot tömtek egy kisfiú szájába Borsodban, életveszélyes állapotba került

Baleset

Ki akart ugrani egy férfi a pécsi tévétoronyból, dolgozók és vendégek rángatták vissza

Fidesz: Gyurcsányék az inflációt okozó háború folytatását akarják

RövidenRöviden
Orbán Viktor Eszéken 2019. november 28-án.
Orbán Viktor Eszéken 2019. november 28-án. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Gyurcsányék az inflációt okozó háború folytatását akarják – magyarázta el a Fidesz csütörtökön, miután

az infláció már a háború előtt (attól függetlenül is) csúcson volt Magyarországon, „Gyurcsányék” pedig tizenhárom éve nem rúgnak labdába, lévén Orbán Viktor és kormánya kormányoz.

A nagyobbik kormánypárt most annak kapcsán kezdte másra kenni kudarcos gazdaságpolitikája eredményét, hogy Barkóczi Balázs, a DK szóvivője csütörtökön bejelentette: pártja aláírásgyűjtésbe kezdett az „orbáni áremelkedések” ellen.

Országos aláírásgyűjtésbe kezdünk az orbáni infláció ellen!

10 napon át tartó, országos aláírásgyűjtésbe kezdünk az orbáni infláció és az Orbán-rendszer ellen!Elég volt Orbán áremeléseiből! – Írjunk alá, és mutassuk meg, hogy elegünk van az orbáni inflációból és az Orbán-rendszerből, mert áremelések helyett bér- és nyugdíjemelésre van szükség Magyarországon!Kövesd élőben és oszd meg Barkóczi Balázs országgyűlési képviselő, szóvivő online sajtótájékoztatóját!🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Thursday, June 8, 2023

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: „Gyurcsányék megint álságosak. Ők is tudják, hogy ha nem lenne háború és nem lennének a brüsszeli szankciók, az infláció gyorsabban csökkenne”!

„A guruló dollárok miatt azonban a háború folytatását akarják, sőt szerintük az ország már háborúban áll” – kötöttek össze minden mindennel.

Úgy folytatták: „Gyurcsány és a dollárbaloldal mindemellett az elhibázott szankciókat is erőlteti, miközben a magyar családokat védő intézkedéseket támadja, súlyos megszorításokat követelve”. „El akarják törölni a rezsicsökkentést, megvágnák a családtámogatásokat, az árakciókat pedig nem támogatják” – zárta közleményét a Fidesz.

Ezek is érdekelhetnek

Orbán Viktor is gratulált a „kisújszállási asszonyságnak”

Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Orbán, miután az EU legmagasabb inflációját szakította a magyarok nyakába bejelentette, hogy a kormány átvette az infláció elleni küzdelem feladatát

Betiltaná a 18 év alattiak számára az energiaitalt a Fidesz-KDNP

A ruszkibérenc, Magyarországot a német nagytőkének és a kínai gyarmatosítóknak kiárusító Fidesz frakcióvezetője: Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni a külföldi befolyásszerzési kísérletektől

Templomban áhítoztak, ezért nem mentek el a fideszes képviselők a Népjóléti Bizottság ülésére