Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Kultúra

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Navracsics Tibor úgy tudja, Magyarország hatékonyan és jól hasznosítja az európai uniós forrásokat

Ezt bizonyítja szerinte az is, hogy még az ellenzéki vezetésű Ajkának is lökött a kormány 200 milliót.

RövidenRöviden
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter nyilatkozik a sajtónak hivatalában az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának delegációjával folytatott tárgyalását követően 2023. május 17-én.
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter nyilatkozik a sajtónak hivatalában az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának delegációjával folytatott tárgyalását követően 2023. május 17-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

Magyarország hatékonyan és jól hasznosítja az európai uniós forrásokat – jelentette ki a területfejlesztési miniszter csütörtökön Ajkán, ahol az egészségügyi infrastruktúra 200 millió forintos fejlesztése részeként több eszközt is átadtak.

Hogy ennyicske pénzt a fideszes gazemberek bármikor behúznak lombkoronasétányra, kamu vendégházra és hasonló látszatberuházásokra, az most nem volt téma,

Navracsics mindenesetre úgy magyarázta: Magyarország hagyományosan a legeredményesebb európai uniós tagállamok közé tartozik az uniós források felhasználása szempontjából!

Lehet, hogy vannak olyan önkormányzatok, amelyek időről időre nem sikeresek a pályázatokon, de Magyarországon az önkormányzatok között pártpolitikai alapon nincs megkülönböztetés – mesélte.

Ezt mutatja az ellenzéki vezetésű Ajka számos nyertes projektje, illetve az is, hogy Budapest, Miskolc és Pécs a kormány közreműködésével vehet részt a klímabarát önkormányzatok európai pályázatán – tette hozzá a bukott fideszes, elfeledkezve arról, hogy a fejlesztések (ha vannak) sosem egy település „vezetését” szolgálják, hanem az ott élő embereket – a lakosoktól vesz el a kormány, ha az ellenzéki önkormányzatokkal aljaskodik.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

17 éves és 19 éves diák halt meg Ajkánál egy balesetben, amikor iskolából hazafelé frontálisan ütköztek

24.hu: fejenként egymillió forintot kér a veszprémi érsek az egyházmegye papjaitól

Tovább késnek az uniós pénzek, mert az Orbán-kormány még mindig nem tudta igazolni, hogy Magyarország jogállam

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter