„Könyörögni fogsz” – Megfenyegette a lebuktatott fideszes polgármester Hadházy Ákost

Zokon vette, hogy megzavarták, amikor éppen „betegszabadságát töltötte” az EU-s pénzből épített vendégházban.

Eged István fideszes polgármester és az EU-s támogatásból épített pétervásárai „vendégház”.
Eged István fideszes polgármester és az EU-s támogatásból épített pétervásárai „vendégház”. Részlet Hadházy Ákos videójából.

Alaposan felhúzta magát Eged István, Pétervására fideszes polgármestere, amikor Hadházy Ákos független országgyűlési kamerával a kezében látogatott el ahhoz a „vendégházhoz”, amit a településvezető 50 millió forintos EU-s támogatásból épített.

A polgármester, aki egyéni vállalkozóként nyerte el az összeget, nem árulta el Hadházynak, hogy milyen gyakran sikerül kiadnia a vendégház szobáit, az ő személyes ott-tartózkodását pedig először azzal indokolta, hogy az épület az övé, majd azt is állította, hogy

éppen takarítja az épületet – a betegszabadsága alatt.

Eged a lebukása után közzétett aYoutubeonegy videót, ebben további 12 percen át mosakodik, a kommentek alapján azonban úgy tűnik, nem sok eredménnyel: kánonban kutyázzák a nézők a helyi Döbrögit.

Hadházy Ákos pedig most arról posztolt, hogy a bepipult fideszes személyes üzenetben fenyegeti őt:

„Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz.”

Pétervására fideszes polgármestere ezt a fenyegető üzenet küldte. Először azt hittem, ez egy vicc, de meglepődve láttam,…

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, January 29, 2023

„Először azt hittem, ez egy vicc, de meglepődve láttam, hogy valóban az ő oldaláról érkezett az üzenet. (…) Természetesen nem félek tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is! Inkább meg fogok nézni néhány városi projektet is, vajon azt is ennyire a jó gazda gondosságával intézte? De nagyon sajnálom Pétervására lakosait, ha esetleg a propaganda és a megfélemlítés hatására újraválasztják ezt az embert!” – reagált a képviselő.

Kapcsolódó hírek