Szegedi emberölés: egy pár hunyt el, részletek derültek ki a szörnyű tettről

Szeged, 2023. május 13.
Rendőrök helyszínelnek egy szegedi társasház előtt 2023. május 13-án. Hajnalban két holttestet találtak az épület egyik lakásában. Idegenkezűség gyanúja merült fel, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást - közölte a rendőrség a honlapján.
MTI/Donka Ferenc
Szeged, 2023. május 13. Rendőrök helyszínelnek egy szegedi társasház előtt 2023. május 13-án. Hajnalban két holttestet találtak az épület egyik lakásában. Idegenkezűség gyanúja merült fel, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást - közölte a rendőrség a honlapján. MTI/Donka Ferenc

A legfrissebb információk szerint egy férfi és egy nő holttestét találták meg szombat hajnalban Szegeden, Felsővároson, egy Dankó Pista utcai társasház egyik lakásában.

Amint arról a Röviden is beszámolt, a rendőrség korábbi tájékoztatása szerint idegenkezűség gyanúja felmerült, a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit. Emberölés bűntettének gyanúja miatt indult eljárás.

Úgy tudni, a bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt. A saroképület egyik utcafrontját kordonnal vették körül a rendőrök. A lakásnál fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoznak kora reggel óta.

A szomszédok szerint a lakást egy külföldi, Távol-Keletről származó, harmincas éveiben járó nő bérelte, akinek egy hasonló korú magyar barátja volt

– írta helyszíni tudósítója nyomán az MTI.

A közmédia információi szerint a rendőrség nem keres elkövetőt.

Ezek is érdekelhetnek