Belföld

Videóval üzent Magyar Péter a fideszeseknek, akik két napja a péniszén lovagolnak

Gazdaság

Brutális üzemanyag-drágulás jön csütörtökön

Külföld

Újra elmeszelték Orbán maffiaállamát Strasbourgban: „Meg kell védeni a magyar társadalmat a kormányától”

Orbán Viktor: „biológiai fegyverrel van dolgunk, vírustámadást indítottak ellenünk”

Ezúttal a CPAC konzervatív, illiberál workshopon szaladt meg a miniszterelnök fantáziája.

orban-viktor-beszed
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A nemzet a Nyugat nagy találmánya, a szabad világ szíve közepe, de a szabad világ minden nemzete támadás alatt áll – hergelődött Orbán Viktor Budapesten a Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC), a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozásán csütörtökön.

A miniszterelnök a kétnapos tanácskozás nyitónapján közölte: a nemzet a nyugati világ Achilles-sarka is egyben, és ha a nemzetek elpárolognak, szétbomlanak, elrozsdásodnak, akkor elvész a szabad élet lehetősége, a Nyugat elbukik!

„Mindannyian támadás alatt állunk Európában éppúgy, mint Amerikában” – magyarázta a kormányfő, hozzátéve: a támadás nem gazdasági természetű,

„biológiai fegyverrel van dolgunk, vírustámadást indítottak ellenünk, és ez a vírus a nyugati világ legsebezhetőbb pontját, a nemzetet támadja”.

Orbán arról is hőbörgött a rendezvényen, hogy nehéz rosszabb helyzetben lévő országot elképzelni, mint amilyen Magyarország volt 2010-ben, mivel akkor az volt a kérdés, hogy „egy konzervatív politika talpra állíthatja-e a liberálisok ámokfutása miatt csődbe jutott országot”.

A kísérlet sikerült, „mi vagyunk a bizonyíték, csak a konzervatív politika segíthet ott, ahol a liberálisok, a baloldaliak romba döntöttek egy országot”, a magyar sikertörténet azóta is tart – értékelt a lombkorona-sétányokkal kivert, mostanra szinte mindenhol páriává lett, rekorder inflációt nyögő ország miniszterelnöke, aki szerint

Magyarország egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik;

Magyarország az a hely, ahol nemcsak beszéltek a progresszív liberálisok legyőzéséről és egy konzervatív, keresztény politikai fordulatról, hanem azt meg is csinálták.

Ez is érdekelhet:
„Karhatalmisták” vertek és könnygázzal fújtak le fiatalkorú diákokat – a Momentum szerint „ezt gondolja ma a magyar kormány a fiatalokról”

Orbán most egymillió forintos átlagfizetéssel hülyíti az EU legszegényebb országát

Dermesztő vádbeszéd, ahogy perceken át sorolta Orbán Viktor bűneit Magyar Péter az EP-ben 

Orbán Viktor Brüsszelbe utazik

Sortűz Orbán Viktorra az EP-ben: „az orbáni rezsim alapja a korrupció”, „meg akarjuk tartani a magyarokat, de Orbán Viktort nem”

Most a harmadik világháború kitörésével riogat a ruszkipárti hazaáruló fideszes

Orbán bejelentette, hogy „Magyarországon a migránsok száma nulla”, de azt mindet Brüsszelbe fogjuk szállítani

Orbán úgy tudja, az Európai Bizottság és az Európai Néppárt vezetője meg akarja buktatni a magyar kormányt

Strasbourgban vágták Orbán arcába, hogy hazaáruló: rémülten pislogott a miniszterelnök

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár