Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Megérkezett a „demens vénember” Budapestre

Semjén Zsolttól Szijjártó Péterig minden főkeresztényünk a reptérre sereglett.

Ferenc pápa megérkezik a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérre 2023. április 28-án. Az egyházfő háromnapos apostoli látogatásra érkezett Magyarországra. Hátul jobbról Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.
Ferenc pápa megérkezik a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérre 2023. április 28-án. Az egyházfő háromnapos apostoli látogatásra érkezett Magyarországra. Hátul jobbról Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Megérkezett Ferenc pápa háromnapos apostoli látogatásra Magyarországra, repülőgépe pénteken néhány perccel 10 óra előtt szállt le a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren.

Az egyházfőt, akit fideszes körökben csak „demens vénembernek” neveznek, állami részről Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, az egyház képviseletében Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke és Kocsis Fülöp érsek-metropolita fogadta.

A repülőtéren száz gyerek is várta Ferenc pápát, közülük két, magyar népviseletbe öltözött gyerek kenyeret és sót adott át neki.

A pápai delegáció tagja mások mellett Pietro Parolin bíboros, szentszéki államtitkár és Paul Richard Gallagher érsek, a vatikáni államközi kapcsolatok vezetője.

A katolikus egyházfő a megérkezése után négyszemközti találkozón vesz részt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel.

Ferenc pápa 2023. április 28-30-ai apostoli útjáról és a látogatásához kapcsolódó minden nyilvános eseményről beszámol a közmédia szinte valamennyi csatornája. A Duna tévécsatornán, illetve a Kossuth rádióban összesen hat – pénteken, szombaton és vasárnap is két-két – élő közvetítés lesz látható, hallható.

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Kiderült, mennyi volt Ferenc pápa látogatásának teljes költsége

Novák Katalin saját kezűleg készített sós stanglit adott át búcsúzóul a szentatyának

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt