Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Felmondott a Telex alapító-főszerkesztője és főszerkesztő-helyettese; távozik a 444 vezető szerkesztője

Munk Veronika, a Telex alapító főszerkesztője.
Munk Veronika, a Telex alapító főszerkesztője.

Saját kezdeményezésére április végén távozik a Telextől Munk Veronika, a volt indexesekből verbuválódott portál tartalomfejlesztési vezetője, alapító főszerkesztője.

A Telex közleménye szerint Munk a szlovák Denník N médiacéghez igazol, ahol innovációért és új piacokért felelős igazgatóként folytatja. Felidézik, a szakember a 2020. október 2-án induló Telex első főszerkesztője volt, 2021 januárjában Dull Szabolccsal közösen voltak főszerkesztők, majd 2022-től a lap tartalomfejlesztési vezetőjeként, 2022 végétől pedig a Telex Akadémia szakmai igazgatójaként is dolgozott.

Feladatait Kárpáti Márton veszi át, míg a Telex Akadémia szakmai felügyeletét Dull Szabolcs főszerkesztő látja el a továbbiakban.

Távozik a Telextől Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes is, a Media1 információi szerint Lovas a 444-hez igazol.

Utóbbi lapnál a közelmúltban belső vizsgálat zajlott, miután a 444 néhány dolgozója „súlyos vádakkal illette” a lap egyik munkatársát. A vizsgálat végül komoly munkahelyi feszültségeket állapított meg, azonnali hatállyal átszervezték a működést, de elbocsátásra nem került sor. Mai hír ugyanakkor, hogy távozik a 444 vezető szerkesztője, Mészáros Zsófia.