Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Közlekedés

Megbénul holnaptól Budapest, kezdődik Orbán háromnapos hazaárulás-expója

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Gáspár Győző őrjöng, mert a lánya nem jutott tovább a Miss Influencer Hungary nevű szépségversenyen

Gáspár Győző őrjöng, mert a lánya nem jutott tovább a Miss Influencer Hungary nevű szépségversenyen
Fotó: RTL Sajtóklub

Ötven fősre szűkült azoknak a legalább 10 ezer követővel rendelkező magyar celebeknek, valóságshow-szereplőknek, X-Faktor indulóknak – egyszóval „influenszerkenek” – a mezőnye, akik elnyerhetik a Miss Influencer Hungary címet. A versenyt Dubaj után idén először rendezik meg Magyarországon.

Az ötmillió forintos fődíjért megmérettette magát Gáspár Virág, Győzike kisebbik lánya is, de a top 100 között elvérzett – írja a Blikk. Édesapja nem is hagyta ezt szó nélkül, a Romantic frontembere, a Fidesz legújabb igazolása Instagram-történetében esett neki a verseny szervezőnek:

„Kamu verseny, kamu szervezéssel, gratulálok mindenkinek! Jézusom, még az is hülye, aki hisz benne!”

– dühöngött Győzike, aki már azt is bánja, hogy a jelenleg Franciaországban tanuló lánya helyett megjelent a verseny bemutató sajtóeseményén.

Az erősen megosztó versenyre egyébként olyan celebek jelentkeztek még, mint Szarvas Andi, Opitz Barbi vagy Molnár Gusztáv exe(!), a zsűrit pedig nem kisebb nevek erősítik, mint „Csuti”, Kabát Peti, Rubint Réka vagy az ásványvízkirályból éppen bulvárszereplővé transzformálódó Balogh Levente.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!