Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Sport

Lopnak ma is: 76 fős lelátót kap 172 millió forintért egy megye II-es csapat

Baleset

Elképesztő baleset történt az M1-esen, mindketten elaludhattak a kamion vezetőfülkéjében

Macskamánia – cuki nyomtatott pólók nyomában

Munka a laptop előtt? Kellemes kikapcsolódás kedvenc könyvünkkel? Gyors és precíz takarítás? Ezek azok a dolgok, amelyek nem fognak sikerülni, ha van cica a lakásban. Aztán valahogy mégsem tudunk haragudni rájuk. Miért is tennénk! A tökéletlenség ajándéka minden egyes nap mosolyt csal az arcunkra.

poloverzum

Ha jól sejtem, cicás gazdiként neked is van egy pár macsekos cuccod. A következő cikkben most azokról a nyomtatott pólókról lesz szó, amelyeket kifejezetten neked készítettek. Tarts velem, és merüljünk el a cicák világában!

Érvek a kis szőrmókok mellett

Bizonyos állatok rendkívül jó hatással vannak az egészségünkre. Számos kutatás elénk tárja, hogy rengeteg pozitív hozadéka van annak, ha az ember cicát tart. Nem véletlenül olyan népszerű háziállat, néhány ember egyenesen macskamániás. A PólóVerzum cicás pólói között ezek a személyek is találnak olyan darabokat, amelyeket büszke gazdiként viselhetnek.

Aki még nem tudná, a cicusok olyan hormonokat szabadítanak fel a szervezetben, amik csökkentik a stresszt, és sokkal boldogabbnak érezhetjük magunkat. A szőrmókok társasága ugyanakkor jó gyógyír a magány érzésére is. Azt mondják, a cicatartók körében sokkal kevesebb eséllyel alakul ki gyermekkorban az allergia, sőt jóval kipihentebben kelünk egy cica társaságában.

Sőt, a dorombolásnak gyógyító hatása van, 20-140 Hz közötti rezgéseket kelt, így az izmok és a csontok egészsége egyaránt támogatható.

Amikor nem elég a macsekos holmikból…

A cicák kifejezetten igénylik a kényeztetést, és mi előszeretettel babusgatjuk őket nap mint nap. A gyártók maguk is kihasználják ezt a rajongást, és egyre több cuki, ugyanakkor menő cicás holmi kerül a forgalomba.

Gondoljunk csak a cicás bögrékre, írószerekre, párnákra, falmatricákra, kulcstartókra és ruhadarabokra! A divat például sokszor sokféle macskás trendet teremt évről évre, ám mégis azt tapasztaljuk, hogy ezek a termékek valahogy annyira egyformák. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a nyomtatott pólókkal te is kitűnhetsz a tömegből?

Macskás póló kínálat

A cicadivat kollekciója mindig tartogat számunkra meglepetéseket, legalábbis akkor, amikor jó helyen keresgélünk. Mindenki ismeri például Grumpy cat-et vagy magyarul a zsémbes macskát. A közösségi média legnépszerűbb mémjét a legtöbb pólógyártó is felhasználta.

Persze nem csupán a zsémbes macsek vehet le minket a lábunkról. Ott vannak a “Haggyá”, a “Nem érek rá”, a “Zabaaa”, a “Néze? Ne nézzé!” vagy a “Meh” feliratokkal feldobott termékek is.

Nincs hiány egyedi mintákból sem! Az unikornis cica, a fejhallgatós macsek, a szemüveges, a csokornyakkendős szőrmók egyaránt különlegessé tesz minden outfitet. Cicás gazdi vagy, esetleg ismersz olyat, aki rajong a macskákért? Akkor már tudod, mire van szükségetek: néhány macskás pólóra!

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!