Melegek kivégzésének örvend Bencsik András, a Békemenet egyik főszervezője

„Van egy jó hírem”, vezette fel a témát, hogy Ugandában halálra lehet ítélni a melegeket.

Melegek kivégzésének örvend Bencsik András, a Békemenet egyik főszervezője

Az orosz propaganda harsogása közben – számára – örvendetes hírrel szolgált a Hír TV-n futó Sajtóklub nézőinek Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője – szúrta ki a 444.hu.

Bencsik azt tálalta „jó hírként”, hogy Ugandában a parlament olyan LMBTQ-ellenes törvényt hozott, amely értelmében a „bubukat” (értsd: buzikat – a szerk.), ha összeházasodnak, kivégzik.

„100 százalékos egyetértéssel hozta meg ezt az ugandai parlament, amiben az a gyönyörű, hogy ez egy jelzés. Az egész világon ugye az új kánon, az új vallás az a másságkultusz, az LMBTQ, tehát a bubuk az új szentek. És akkor erre azt mondják az ugandaiak, hogy mi meg jól lenyakazzuk őket, hogyha itten próbálkoznak összeállni kettesével. És ez egy üzenet, hogy Afrika nem csak hogy nem vesz részt ebben a szemétségben, hanem szembefordul. Mert Uganda csak egy ország, de ők voltak a legbátrabbak, vélhetőleg a többi is követi”

– hergelt a melegek ellen a fideszes Békemenet-főszervező.

A 444 megjegyzi, Ugandában az azonos neműek közötti kapcsolat már eddig is illegális volt, a parlament pedig egyébként nem 100 százalékos egyetértéssel fogadta el a törvényjavaslatot, mert két képviselő ellene szavazott, és még az elnöknek is alá kell írnia. Mindezek mondjuk nem változtatnak a lényegen, valamint Bencsik András őszinte örömén, ami azon alapszik, hogy a világ szerinte attól lesz jobb hely, ha a homoszexuálisokat leöldösik.

Ezek is érdekelhetnek