Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Halász Judith halálhírével patkánykodik a Blikk, de ennél csak a több ezer facebookozó kiábrándítóbb, aki bele sem olvasott a hírbe

Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja az M5 televíziós csatorna Magyar filmek új köntösben című sorozatának felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán.
Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja az M5 televíziós csatorna Magyar filmek új köntösben című sorozatának felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán. Fotó: MTI/Zih Zsolt

Meghalt Judith Halász, a bécsi Operaház tagja, ordítja a Blikk mostanra 23 ezer reakciónál járó híre. Ha te sem hallottál eddig a művésznőről, és nem érted, miért téma itthon egy Bécsben élő operaénekes halála, nem vagy egyedül.

A megfejtés mindössze annyi, hogy a Blikk nevű gecibulvárnak kapóra jött, hogy kanyarinthat belőle egy „Meghalt Halász Judith” címet, arra apellálva, hogy a figyelmetlen olvasók majd összetévesztik az elhunytat Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznővel, énekesnővel, és rákattintanak a hírre.

blikk-halasz-judit

Így is lett. Csak a Blikk Facebook-oldalán alig egy óra alatt már 8300 reakciónál és 2500 hozzászólásnál jár a poszt, a lájkolók, kommentelők 99 százaléka pedig természetesen Halász Judit énekesnőt gyászolja.

Nyugodjon békében! 🕯

Posted by Blikk on Wednesday, March 22, 2023

Judith Halász nyugodjék békében, Halász Juditnak még hosszú életet, a többi résztvevőnek pedig gratulálunk: kedves aljabulvár, kedves „csak a címeket olvasók”, fogjatok kezet egymással, így a magyar sajtó napja után néhánnyal ez egy remek látlelet újságírásról és -olvasóról egyaránt.

Blikk: áll a bál, miután összemelegedtek, pedig hazugság az egész, valamint Kis Grofó és egy hölgy is van a sztoriban

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon