Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Büntetőeljárást indított a rendőrség az M1-esen történt halálos tömegbaleset kapcsán

Kiégett és sérült gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én.
Kiégett és sérült gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Újabb részleteket közölt a rendőrség az M1-es autópályán, Herceghalom térségében szombaton történt tömegbalesettel kapcsolatban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel az írta, egy 44 éves férfi vesztette életét a szerencsétlenségben, akinek a holttestét egy kiégett személyautó roncsa alatt találták meg. A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

A közlemény szerint a balesetben 41 gépjármű volt érintett. Az elhunyt férfin kívül 39-en sérültek meg; a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

A BRFK közleménye szerint a forgalom Budapest irányába vasárnap 0 óra 45 perckor, Győr irányába 5 óra 15 perckor indulhatott meg.

Nagy baleset az M1-esen Tatabányánál, torlódik a forgalom

Két bangladesi férfit találtak egy autó alvázában az M1-esen

Több autó összeütközött, egy ember meghalt az M1-esen Kimle térségében

Szörnyű tragédia történt Demecserben

Több helyen is gázolt a vonat csütörtök délelőtt

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik