Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Holttestet találtak az M1-esen történt tömegbaleset helyszínén

A korábbi tömegbaleset helyszínén takarítják az M1-es autópályát 2023. március 12-én hajnalban Herceghalomnál, ahol előző nap délután öt kamion és 37 autó ütközött össze és amiatt mindkét irányban lezárták az autópályát.
A korábbi tömegbaleset helyszínén takarítják az M1-es autópályát 2023. március 12-én hajnalban Herceghalomnál, ahol előző nap délután öt kamion és 37 autó ütközött össze és amiatt mindkét irányban lezárták az autópályát. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A hatóságok délután még bíztak a csodában, hogy mindenki túlélte az M1-es autópályán, Herceghalomnál történt szombat délutáni tömegbalesetet, de késő este a rendőrség azt közölte:

a kiégett autóroncsok eltávolítása során az egyik alatt Egy holttestet találtak.

A rendőrség korábbi közlése szerint öt kamion és 37 autó ütközött össze az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. Az elsődleges adatok alapján a balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett.

Kedves követőink! Sajnos a csoda elmaradt. Délután még bizakodtunk, hogy tényleg csoda történt…Hogy mindenki…

Posted by BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság on Saturday, March 11, 2023

A helyszínre négy helikopterrel és 16 mentőautóval érkeztek a mentők, és 39 embert vittek négy település – Győr, Tatabánya, Székesfehérvár és Budapest – kórházaiba. A tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben.

Az eddigi információk szerint a balesetet lokális porátfúvás okozhatta, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok.

Nagy baleset az M1-esen Tatabányánál, torlódik a forgalom

Két bangladesi férfit találtak egy autó alvázában az M1-esen

Több autó összeütközött, egy ember meghalt az M1-esen Kimle térségében

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Halálos tragédia Budapesten

Kigyulladt Kaposvár legnagyobb épülete, menekítették az embereket