Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Drámai bejelentés a kórházba került Galambos Lajostól – döbbenet, mit nem csinálhat mostantól

Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.
Lagzi Lajcsi a Partizán műsorában 2020. novemberében.

Többórás kivizsgálást követően saját felelősségére kiengedték a tatabányai kórházból Lagzi Lajcsit, aki szerdán olyan rosszul lett otthonában, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

„Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám”

számolt be a Blikknek rosszulléte körülményeiről Galambos Lajos. A trombitás azt is elárulta: azért érkezett hozzá két mentő, mert az első kocsiban nem volt olyan felszerelés, ami a kivizsgálásához kellett.

A jogerősen három és fél év börtönre ítélt mulatós zenész újabb gyógyszert kapott, melyet naponta kell szednie a korábbi kezelések mellett. És, mint mondta, ami a legfájóbb, határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is.

„Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el”

– szomorkodott Lajcsi.