Belföld

Videóval üzent Magyar Péter a fideszeseknek, akik két napja a péniszén lovagolnak

Baleset

Borzalmas tragédia: halálra forrázta magát a fürdőkádban egy idős nő Nyíregyházán

Baleset

Nagy baleset az M1-esen, többen megsérültek

Varga Mihály a „kimaradunk belőle” háborúra és a „felmentést kaptunk” szankciókra kente, hogy változtatni kell a költségvetésen

Az elhúzódó háború és a szankciós energiaválság gyökeresen megváltoztatta a gazdasági körülményeket, a kormánynak pedig a családok és a gazdaság védelme érdekében e változásokhoz kellett igazítani a költségvetést – hárított Varga Mihály pénzügyminiszter a 2023-as büdzsé módosításának vitájában, az Országgyűlés szerdai ülésén.

A tárcavezető expozéjában kiemelte: a járvány sújtotta évek után 2023-ban már második éve tart az orosz-ukrán háború, nyomában pedig a szankciós infláció és az energiaválság. A kormány célja a megváltozott helyzetben is a családok, a nyugdíjasok, a munkahelyek és a magyar gazdaság védelme, valamint Magyarország biztonságának garantálása, és e célokat továbbra sem adja fel – jelentette ki.

A miniszter továbbra is csak azt a propaganda-panelt mantrázta, hogy a szomszédban elhúzódó háború zajlik, amelyre Brüsszel elhibázott szankciók sorozatával válaszolt.

Hogy a szankciók alól Magyarország a folyamatos zsarolás nyivákolás eredményeként döntően felmentést kapott, és amely szankciókat egyébként az Orbán-kormány rendre megszavazta, az infláció pedig már a háború előtt is csúcsra járt,

arról természetesen Varga Mihály mélyen hallgatott.

Ez is érdekelhet:
Megfosztanák Orbánt a szavazati jogától az Európai Unióban

Itt a friss adat, ismét recesszióban a magyar gazdaság

Már két kutatás szerint is népszerűbb a Tisza a Fidesznél

Tele vannak pénzzel a magyarok, rengeteg állampapírt vásároltunk

„Hol a pénz?” Katasztrofális állapotban az államháztartás, sokkoló számok jöttek

Varga Mihály most jelentette be: rengeteg pénz érkezett Magyarországra az uniótól

Email fiókja buktatott le egy 23 éves férfit, súlyos fotókat tárolt a mobilján