Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Most érkezett: éjfélkor eszeveszett imádkozásba kezd a KDNP, 24 órán keresztül nyomatják, hogy újra béke legyen

Tarts ki, világ, közel már a segítség!

Vejkey Imre, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának elnöke, a KDNP frakcióvezető-helyettese felszólal a Kúria 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körében általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 6-án.
Vejkey Imre, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának elnöke, a KDNP frakcióvezető-helyettese felszólal a Kúria 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körében általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 6-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Parlamenti Imacsoport tagjai 24 órán keresztül imádkoznak a békéért az ukrajnai háború kitörésének évfordulóján – közölte a jó hírt Vejkey Imre KDNP-s képviselő, az imacsoport vezetője csütörtök este az MTI-vel.

A kereszténydemokrata képviselő elmondta: a csütörtök éjfélkor kezdődő, 24 órás imaláncban óránkénti beosztásban vesznek részt az imacsoport tagjai, összesen 74-en!

Vejkey Imre hozzátette, hisz abban, hogy az imának hatalmas ereje van. (Hogy akkor miért vártak vele egy teljes évig, az a közleményből nem derül ki – a szerk.)

A képviselő ugyanakkor mindenkit arra kért, hogy az orosz-ukrán háború kitörésének évfordulóján, pénteken csatlakozzanak a közös imához egy-egy órára.

„Imádkozzunk együtt azért, hogy Európában és a világban a fegyverek hatalma helyett újra Isten békéje legyen a győzedelmes, hogy a világ hatalmasai felismerjék, hogy a háború nem megoldás”

– magyarázta a Putyin seggéből kilógó magyar kormány díszkereszténye.